back

Вогнеборців привітали з професійним святом – Днем рятівника

Сьогодні, символічно на свято Ікони Неопалимої Купини, голова Менської міської ради Геннадій Примаков спільно з директором КУ "Місцева пожежна охорона" Анатолієм Фурманом привітали працівників місцевої пожежної охорони на робочих місцях.

Зокрема, Почесними грамотами Менської міської ради за зразкове виконання службових обов’язків та з нагоди Дня рятівника були відзначені водії пожежних команд: Дягови – Олександр Антоненко, Семенівки – Анатолій Пилипенко та Бірківки – Сергій Кузьомко. Зі щирими вітаннями та подякою за професійну й відповідальну працю такою ж грамотою міський голова привітав і самого директора місцевої пожежної охорони Анатолія Фурмана.

Окрім того, не зважаючи на складну фінансову ситуацію у громаді, було знайдено можливість забезпечити всіх працівників місцевої пожежної охорони повсякденним робочим одягом та взуттям: вогнеборці отримали камуфляжні костюми, кепі, футболки, демісезонні берці. 

У свою чергу, вітання та теплі слова лунали й на адресу працівників ДСНС України в Менському районі, пожежників. Їх привітали секретар Менської міської ради Юрій Стальниченко, заступник голови РДА Микола Петрушенко, начальник Менського районного відділу УДСНС України в Чернігівській області Денис Луговський, начальник Менського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області Олександр Крук та його заступник Андрій Кезля. Настоятель Менського Свято-Троїцького храму отець Василь Томишин причастив вогнеборців зі святим напутственим словом.

А командира відділення 10 державної пожежно-рятувальної частини (м. Мена)  старшого прапорщика служби цивільного захисту Володимира Лапу було нагороджено Почесною грамотою Менської ОТГ.

 
17 вересня 2020
back