back

Виконком прийняв рішення щодо спямування субвенції з державного бюджету для забезпечення житлом дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей-сиріт

Сьогодні, 21 липня 2020 року, під головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчого комітету Тетяною Вишняк відбулося позачергове засідання виконавчого комітету, на якому було розглянуто два питання.

 Одним з питань було про затвердження пропозицій щодо спрямування субвенції з державного бюджету. За результатами розгляду даного питання було прийнято рішення, яким затверджено відомості дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування (віком від 16 до 18 років), осіб з їх числа (віком від 18 до 23 років, у тому числі, які досягли 23-річного віку протягом 2020 року), що перебувають на обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов у виконавчому комітеті Менської міської ради та  орієнтовний розмір коштів субвенції з державного бюджету на виплату грошової компенсації в сумі 10 860 075,00 гривень (десять мільйонів вісімсот шістдесят тисяч сімдесят п’ять грн.). Станом на 01.07.2020 року на квартирному обліку перебуває 27 таких  дітей.

 

Також було розглянуто питання про зняття з квартирного обліку особи з числа дітей, позбавлених батьківського піклування, так як цій особі було придбано квартиру в м.Чернігові за рахунок коштів субвенції з державного бюджету.

Всі рішення були прийняті одноголосно.

21 липня 2020
back