back

Перед громадою Величківки звітував Менський міський голова та в.о.старости

У п'ятницю 28 лютого в с.Величківка відбулись збори громадян Величківського старостинського округу.

Перед громадою села спочатку про свою роботу відзвітувала в.о. старости Величківського старостинського округу Тетяна Яковенко. Потім до слова був запрошений Менський міський голова Геннадій Примаков, який в інтерактивній формі спілкувався з жителями старостинського округу. Міський голова відповідав на численні питання, які найбільше турбують мешканців громади села.

Серед питань, які були озвучені багато уваги приділялось медичній сфері та благоустрою, а саме реконструкції освітлення Величківки. Не оминули земельні питання, на які відповідав начальник відділу земельних відносин Менської міської ради Павло Терентієв. Про аспекти фінансування медицини присутнім розповіла заступник фінансового управління Менської Міської ради Алла Нерослик. Також на зборах говорили про покращення інфраструктури та соціально-економічні проблеми з життя громади старостинського округу.

Директор Величківського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів Леонід Литовченко говорив про питання, які торкаютсья освіти. На завершення про свою роботу розповіла дільничний інспектор Менського відділу поліції Надія Сущенко.

 

29 лютого 2020
back