back

На засіданні виконавчого комітету заслухали звіти директорів комунальних установ і розглянули багато питань різних сфер діяльності громади

27 лютого 2020 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету під головуванням Менського міського голови Генадія Примакова.

На засіданні виконкому заступник начальника Менського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області Андрій Кезля  проінформував про законність, охорону громадського порядку на території населених пунктів Менської міської об’єднаної територіальної громади за підсумками 2019 року.

 Директорка КУ «Територіальний центр соціального обслуговування» Наталія Гончар та директор КУ «Місцева пожежна охорона Менської міської ради» Анатолій Фурман  прозвітували про підсумки своєї роботи за 2019 рік.

Членами виконкому було розглянуто  23 питання, які  стосувалися різних сфер життєдіяльності громади, серед яких: видача ордерів на вселення в службові квартири, надання дозволів на вирубку дерев, надання дозволів на підключення водопроводу до житлових будинків, встановлення вартості послуги лазні, про встановлення пристроїв примусового зниження швидкості, а також звернення громадян щодо надання одноразової грошової матеріальної допомоги жителям Менської ОТГ, що перебувають у скрутному матеріальному становищі. Також розглянули низку  питань щодо надання дозволів на продаж чи дарування об’єктів нерухомості, право користування якими мають малолітні діти.

Питання «Про становлення розміру внесків за обслуговування вузлів комерційного обліку» стало найбільш дискусійним. До обговорення даного питання долучились і жителі м. Мена, серед яких була більшість пенсіонерів. Всі вони висловили стурбованість щодо цих внесків.  Рішення з даного питання не було прийнято, так як більшість членів виконкому були проти чи утримались.

28 лютого 2020
back