back

Фієста браво!

В суботу 21 лютого у приміщенні Менського міського будинку культури, свій срібний ювілей, грандіозним концертом відмітив зразковий хореографічно — цирковий колектив "Фієста". Очолює колектив незмінний керівник — заслужений працівник культури України, лауреат премії Софії Русової — Анжела Цигипа, а допомагають їй керівник колективу Наталія Ефіменко та хореограф Наталія Прохоренко.

В концертній програмі взяли участь кращі колективи Менщини: танцювальний колектив "Барвінок", керівник Вікторія Кулагіна, зразковий дитячий танцювальний колектив "Калинонька", керівник Галина Фесюн, танцювальний колектив "Каблучок", керівник Тетяна Купрієвич, зразковий цирковий колектив "Феєрія", керівник Марина Редько, вокальні ансамблі "Домісолька", керівник Альона Дробиш та "Співоча пташка", керівник Оксана Шаповалова.

Приїхали привітати своїх друзів багато гостей з інших міст, а саме: "Народний художній колектив" ансамбль танцю "Веснянка" з Чернігова та його керівник Галина Ісупова, дитячий зразковий дитячий колектив зі Сновська "Ягідки", під керівництвом Світлани Горбатович та співак з міста Чернігів Максим Пузан.

На свято прийшли привітати свого наставника та керівника випускники "Фієсти", а головним сюрпризом для всіх став виступ першої випускниці колективу, яка приїхала з Санкт — Петербургу Каті Терентієвої, яка виконала номер на тканинах (повітряна гімнастика).

Поздоровити ювілярів приїхали директор обласного палацу дітей та юнацтва Ірина Мельниченко з методистами та завідувач відділу виховної роботи Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти ім. К.Д. Ушинського — Олена Злобіна з методистами. Завітало на свято з подарунками Менське районне керівництво.

З подарунками та привітанням на сцену вийшли Менський міський голова Геннадій Примаков, начальник відділу освіти Ірина Лук'яненко та начальник відділу культури Світлана Шелудько.

Почесними гостями на святі були гості з Франції — це представники благодійної організації "Люба Лор Україна" на чолі з представником, паном Данеелем Бефелемом. Вже багато років колектив "Фієста" співпрацює з ними.

Гарний подарунок для всіх підготували батьки вихованців колективу, своїм неперевершеним виступом вони зачарували зал.

Як завжди неперевершеною була ведуча — директор центру творчості Тетяна Руденко, під її керівництвом свято пройшло на одному диханні. Концерт пройшов яскраво, з посмішками та сльозами щастя на очах.

По завершенню концерту глядачі зустріли стоячи, а на сцену вийшли батьки з родовідним деревом, вихованці та всі керівники колективу.

Браво незмінному керівнику "Фієсти" - Анжелі Цигипі!

Побачити більше фото з концерту можна ТУТ!

24 лютого 2020
back