back

Заходи з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

З нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав сьогодні у Мені воїни-інтернаціоналісти, заступник міського голови Тетяна Вишняк, представники Менської міської ради, представники військкомату,  районна влада,  громадськість поклали вінки та квіти до пам’ятника воїнам-афганцям.

Слово про незабутній подвиг молодих юнаків говорила  заступник міського голови Тетяна Вишняк. Життя цих молодих воїнів навіки залишилося в теренах далекої ісламської країни. Присутні дуже шкодували, що сьогодні, на жаль, такою «гарячою» точкою стала й Україна. 

По закінченню присутні вшанували загиблих і померлих воїнів-інтернаціоналістів хвилиною мовчання. Настоятель Свято-Троїцької церкви отець Василь відправив поминальну літію.

Пізніше, в приміщенні Менської публічної бібліотеки  відбувся захід шани та поваги воїнів-інтернаціоналістів "Час вибрав саме нас".  

На цьому заході був присутній Менський міський голова Геннадій Примаков, який словами вдячності та підтримки звернувся до присутніх,  урочисто вручивши грамоти воїнам-афганцям.

 

 
 
14 лютого 2020
back