back

Губернатор відвідав Менську громаду

Учора до Мени з робочим візитом завітали голова Чернігівської ОДА Андрій Прокопенко та народний депутат України Олександр Сова.

Візит розпочався в приміщенні міської ради з презентації плану створення індустріального парку «Менський». Очільник громади Геннадій Примаков розповідав про вже зроблені кроки на шляху до створення цього надзвичайно важливого для Менської ОТГ проекту. Також були обговорені можливі перепони його реалізації та озвучені шляхи їх усунення.

Після презентації гості оглянули місце, де буде розташований індустріальний парк, та відвідали нещодавно збудовану сонячну електростанцію, яка наразі вже працює в тестовому режимі.

В рамках візиту губернатора та народного депутата було урочисто відкрито футбольне поля зі штучним покриттям у Менській гімназії. Спочатку гості, разом з вчителями та гімназистами, вшанували пам’ять героя АТО Олександра Ільчишина, який навчався у цьому закладі. А потім, біля стадіону, відбулось урочисте відкриття, де по традиції гості та міський голова перерізали стрічку на вході до футбольного поля.

Народний депутат України Олександр Сова народився у нашому місті і колись також навчався у Менській гімназії. Учора він зустрівся зі своїми вчителями, оглянув навчальний заклад і висловив слова підтримки педагогічному колективу, пообіцяв посильну допомогу.

Олександр Георгійович завершив свій візит до рідного міста оглядом школи ім. Т.Г. Шевченка, в якій нещодавно оновлено приміщення спортивного залу, побудовано багатофункціональний спортивний майданчик, зроблено капітальний ремонт приміщення для занять секції з панкратіону.

За словами голови Менської міської ради Геннадія Примакова, очільник Чернігівської ОДА та народний депутат України обіцяли подальшу підтримку нашої громади та допомогу у розв'язанні проблем.

 

 

 
 
 
24 січня 2020
back