back

Менський зоопарк - переможець обласного конкурсу «Чернігівщина туристична: вибір року - 2019» 

Майже протягом всього 2019 року тривав обласний конкурс «Чернігівщина туристична: вибір року - 2019». Ініціатором та організатором заходу став департамент культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської обласної державної адміністрації.

Конкурс проводився у нашій області вже вдруге. Цього року також було розроблено положення про проведення конкурсу із визначенням основних номінацій та створена експертна рада, у склад якої увійшло 9 фахівців різних напрямів туристичної галузі регіону. Саме експертна рада, з урахуванням балів Інтернет – голосування, визначала переможців обласного туристичного конкурсу.

Конкурс проводився у три етапи:
І – оголошення конкурсу та он–лайн голосування;
ІІ –оцінювання експертною радою та підведення підсумків;
ІІІ – фінал конкурсу – урочиста церемонія – відзначення переможців та призерів.

Номінації конкурсу: «туристична подія», «гостинна садиба», «заклад розміщення», «фахівець туристичного супроводу», «музейний заклад» та «парк природи». Всього на конкурс було подано 49 заяв.

Менський зоопарк став переможцем обласного конкурсу «Чернігівщина туристична: вибір року - 2019» за визначенням експертною радою ;

Менський краєзнавчий музей ім. Покотила  став переможцем за результатами он-лайн голосування 

Зазначені переможці конкурсу отримали цінні сертифікати від організаторів та спонсорів під час урочистої церемонії, яка відбулась 12 грудня 2019 року у м. Чернігові.

Джерело: https://chernihivregion.travel/novyny/item/873-oblasnyi-konkurs

13 грудня 2019
back