back

Чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини

З метою захисту найкращих інтересів дітей сьогодні відбулося  чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини при Менській міській раді під головуванням заступника міського голови Тетяни Вишняк.

          В ході засідання були заслухані заявники та запрошені. Члени комісії ознайомилися з необхідними документами, які були детально вивчені службою у справах дітей міської ради.

          На порядок денний засідання було винесено сім питань, а саме:

- про розгляд звернення бабусі, жительки м. Мена щодо визначення місця проживання її малолітньої онучки,  разом з нею.

         - про розгляд звернення жительки с. Слобідка щодо підтвердження місця проживання двох її неповнолітніх дітей під час вирішення питання їх спільного тимчасового виїзду за кордон з метою відпочинку;

       - про визначення місця проживання малолітньої дитини разом з матір’ю, жителькою смт Макошино;

       - про розгляд звернення жителя м. Мена щодо надання дозволу на дарування квартири, де проживає та зареєстрована неповнолітня дитина;

      - про надання дозволу на дарування квартири, яка є власністю жительки м. Мена, на ім’я своїх малолітніх онуків;

       - про розгляд звернення жительки смт Макошино щодо призначення її опікуном над неповнолітнім онуком,  який залишився без батьківського піклування.

Також членами комісії були переглянуті та затвердженні індивідуальні плани соціального захисту дітей, які опинились у складних життєвих обставинах, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування на період 2020 року.

 За результатами засідання по всіх питаннях комісією прийняті конструктивні та виважені рішення, спрямовані на захист прав та законних інтересів дітей і взяті на контроль до їх повного виконання.

 

12 грудня 2019
back