back

Мандрівка в країну права

Учора, на базі ЗДО Ім. Гагаріна, відбулося розширене засідання методичного об’єднання керівників, методистів та вихователів закладів дошкільної освіти на тему: «Мандрівка в країну права», метою якого є привернути увагу працівників дошкільного закладу до проблеми правової освіти дитини - дошкільника як складової спеціалізації, вчити педагогів працювати в тісній взаємодії з батьками використовуючи нетрадиційні форми та методи; активізувати працівників дошкільників на творчий пошук найоптимальніших засобів та прийомів виховання дітей у дусі поваги до прав людини.

До уваги слухачів було проведено практично-теоретичну частину, а саме: оранізовано виставку наочних посібників по правовому вихованню дітей різного віку, проведено заняття в старшій групі (вихователь Слюта Ю.Ю.) «Розкажемо Бабусі-Ягусі про права», перегляд відеозаписів фрагментів занять з дітьми ясельної, молодшої та середньої груп.

Актуальні питання правової освіти присутні мали змогу обговорити, прослухавши інформаційне повідомлення «5 шляхів до серця дитини». Також, педагоги із задоволенням долучилися до літературно-правового квесту «Пошук істини», активно відповіли на запитання вікторини «Відгадай, яке право гарантоване Конвенцією» та зробили відповідні висновки під час рольової гри-вправи «Надія».

Загалом, захід пройшов продуктивно і кожен для себе почерпнув багато корисної інформації.

 

 
10 грудня 2019
back