back

Привітання міського голови з Днем рятівника!

Шановні працівники аварійно-рятувальних служб, пожежної охорони та інших спеціальних  формувань, які беруть участь у  ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, прийміть вітання з професійним святом – Днем рятівника.

Рятівники – це відважні, сміливі, відповідальні люди, робота яких пов'язана з власним ризиком і порятунком життів інших людей. Ви першими приходите на допомогу, коли виникають неординарні ситуації, з якими людина самотужки не може впоратись. Ви перші помічники у гасінні пожеж, ліквідації аварій, рятуєте потопаючих, допомагаєте при будь яких форс-мажорах. Від вашого професіоналізму та оперативності залежить життя людини та збереження майна. Своєю героїчною працею ви робите світ добрішим і кращим.

Бажаю вам стальної витримки,  завжди виходити переможцями у боротьбі зі стихійним лихом, мати належне технічне оснащення та побільше спокійних чергувань.  Нехай доля вам щедро посилає міцне здоров’я, родинний затишок, достаток, мир і злагоду та ніколи не зраджує удача.

З повагою міський голова Г. Примаков

17 вересня 2019
back