back

Розпочався Всеукраїнський профілактичний рейд "Урок"

В рамках проведення Всеукраїнського профілактичного заходу «Урок», з метою виявлення дітей, які без поважних причин не приступили до занять з початку навчального року, працівниками служби у справах дітей, міського центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді та відділу поліції були проведені спільні рейди та вжиті заходи для повернення учнів до навчання.

Під час рейдів були відвіданні сім’ї учнів, які за поданнями керівників навчальних закладів не приступили до навчання, а саме учні Менського ОЗЗСО І-ІІІ ст. ім. Т.Г.Шевченка та Стольненського ЗЗСО І-ІІІ ст. З батьками та дітьми були проведенні профілактичні бесіди та складені акти обстеження умов проживання. Дві учениці цих шкіл вже продовжують навчання. Відносно батька одного учня складено протокол про притягнення його до адміністративної відповідальності за ст. 184 КУпАП неналежне виконання батьківських обов’язків

Також у ході заходу відвідано 3 сім’ї (8 дітей) в яких виникає ризик опинитися в складних життєвих обставинах та 4 сім’ї, які вже перебувають на обліку центру та служби. Метою перевірки було проведення оцінки рівня підготовленості дітей до навчально-виховного процесу, перевірки умов проживання і виховання.

12 вересня 2019
back