back

"Гуртобус" завітає до Мени вже цієї суботи

Гуртобус — це пересувний багатофункціональний простір для творчості, створений шляхом перетворення рейсового автобусу в креативний хаб.

Фонд ІЗОЛЯЦІЯ за підтримки та у співпраці з Посольством США в Києві розпочав проект Гуртобус (англійською — Community Culture Bus), метою якого є розвиток сучасного мистецтва, підсилення культурного сектору в малих містах та населених пунктах України, поширення знань про культуру, зокрема про досвід американських митців, обмін знаннями між партнерами проекту та створення партнерської мережі.

Вже 14 вересня цей дім творчості та креативу на колесах буде ділитися досвідом, розважати та надихати менян!

Програма заходу:

15:00-19:00 - воркшопи: шовкографія від лідерів Відкритої Майстерні Шовкографії креативної спільноти IZONE та складання Міської Книги

16:00 - 19:00 - Гуртобус-кухня: антропологічне варіння місцевого борщу

17:00 - 17:30 - презентація та обговорення фільму Старобільські портрети куратора Клеменса Пула

19:30 - 21:00 - кінопоказ: короткометражні фільми від партнера American Independence Film Festival, мокьюментарі стрічка 2020. Безлюдна країна (реж. Корній Грицюк, 2018 р.)

Інше: виставка всередині Гуртобуса, мобільна бібіліотека, інтерактивиний проект Віделоисти від міста до міста, pop-up виставка в мобільній галереї Білий Куб, готування Suntea - чаю, що подорожуватиме в наступне місто

Творчо провести суботу 14 вересня запрошуються всі бажаючі. “Гуртобус” чекатиме на вас біля Центру культури та дозвілля молоді!

Організатори заходу - молодіжний клуб “Менська елітна молодь

Вхід безкоштовний.

10 вересня 2019
back