back

По вулиці Вокзальній проводиться ремонт асфальтового покриття

Менською радою замовлено, виготовлено та передано управлінню капітального будівництва Чернігівської ОДА проектно-кошторисну документацію з поточного середнього ремонту автомобільних доріг комунальної власності вул. Вокзальна та Толстого в місті Мена.

Загальна кошторисна вартість по проекту «Поточний середній ремонт автомобільної дороги комунальної власності в м. Мена по вул. Вокзальна Менського району Чернігівської області» складає 2498,774 тис. грн., по проекту «Поточний середній ремонт автомобільної дороги комунальної власності в м. Мена по вул. Толстого Менського району Чернігівської області» - 598,553 тис. грн.

На численні звернення міської ради, з державної субвенції на фінансування ремонту та утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення на 2019 рік було виділено відповідні кошти та по вулиці Вокзальній на сьогоднішній день розпочато будівельні роботи. Замовником будівництва виступає управління капітального будівництва Чернігівської ОДА, підрядником – ПраТ ШРБУ – 82.

16 серпня 2019
back