back

Ухвалено судове рішення в справі, від результатів розгляду якої залежить бути чи не бути амбулаторії за зальної практики сімейної медицини в с.Стольне Менського району Чернігівської області

Рішенням Чернігівського окружного адміністративного суду позов жительки с. Стольне до Менської міської ради Менського району Чернігівської області, Головного управління Держгеокадастру у Тернопільській області, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідачів – Управління капітального будівництва Чернігівської обласної державної адміністрації про визнання протиправним та скасування рішення та висновку залишено без задоволення.

За результатами судового розгляду справи встановлено, що Менською міською радою дотримано процедуру оприлюднення та громадського обговорення містобудівної документації по с. Стольне, тому немає підстав для визнання протиправним та скасування рішення виконавчого комітету Менської міської ради №179 від 27.09.2018, яким затверджено Детальний план території земельної ділянки, орієнтовною площею 0,40 га по вул. Молодіжній в с. Стольне Менського району Чернігівської області для будівництва амбулаторії загальної практики сімейної медицини.

За інформацією юридичного відділу Менської міської ради.

08 серпня 2019
back