back

ФАХІВЦІ СЛУЖБИ ЗАЙНЯТОСТІ РОЗКРИЛИ СЕКРЕТИ ВИБОРУ МАЙБУТНЬОЇ ПРОФЕСІЇ СТАРШОКЛАСНИКАМ МЕНЩИНИ

 Маючи на меті ознайомити з особливостями професійного самовизначення старшокласників в сучасних умовах, розширити значення та умови правильного вибору професії, визначити професійну спрямованість кожного учня, нещодавно фахівцями районної філії були проведені профорієнтаційні уроки для старшокласників Величківської школи та Менської школи ім. Т.Г.Шевченка.

 Діти дізналися про розмаїття професій і основні правила її вибору, а також унікальну можливість оцінити свої сильні сторони за допомогою профорієнтаційного комплексного тесту «Моя професія». Тобто, пройти тестування на визначення професійної мотивації, структури інтелекту та психологічних властивостей особистості.

 Кожен учень отримав посібник «Навігатор вибору професій», в якому зазначена покрокова інструкція ефективного вибору професії, а також розміщені інтернет посилання на психологічні тести та додаткова інформація про професії і ринок праці.

 Учні жваво дискутували під час заходів.

 Впевнені, наші зустрічі зі школярами продовжаться та будуть бажаними і приємними, а практичні поради фахівців служби зайнятості допоможуть обрати у майбутньому саме ту професію, яка приноситиме їм не тільки матеріальне але й моральне задоволення, а суспільству користь.

03 травня 2019
back