back

ОНЛАЙН ПРОФОРІЄНТАЦІЯ ВІД СЛУЖБИ ЗАЙНЯТОСТІ

Послуги служби зайнятості стають ще доступнішими. Якщо ви плануєте свій професійний шлях або не можете визначитися з вибором професії, у нагоді стане онлайн-платформа державної служби зайнятості з професійної орієнтації та розвитку кар’єри.

Запропоновані тести допоможуть визначити: швидкість мислення, аналітичні здібності, здатність до логічного мислення, лідерські та управлінські якості, стресостійкість та адаптивність, здатність до командної роботи, емоційний інтелект, підходящу сферу зайнятості, комунікаційні та організаторські здібності, здатність до підприємницької діяльності, орієнтацію на результат чи процес тощо. На думку фахівців служби зайнятості такий широкий набір профорієнтаційних тестів дозволить людині пізнати себе якнайкраще.

Тестування проводиться за науковими, стандартизованими, перевіреними роками методами та дає можливість пізнати людині свої професійні інтереси і цінності, рівень розвитку інтелекту, психологічні особливості та отримати узагальнені рекомендації щодо вибору професії. Проте, в службі зайнятості радять проаналізувати ці рекомендації з профконсультантом, що дозволить сформувати більш розширений звіт, враховуючи уподобання людини, її життєву ситуацію, стан здоров’я, фінансові та сімейні можливості.

Веб-базована платформа «Моя професія: консультаційна мережа» розміщена за адресою: http://myprofession.com.ua.

З початку її роботи 470 оптантів Менського району зареєструвалися для проходження тестування, завершили тестування 185 осіб.

Отже, проходьте тестування та дізнайтеся про себе більше!

 
 

 

25 квітня 2019
back