back

ОГОЛОШУЄТЬСЯ II МІСЬКИЙ КОНКУРС ТВОРЧИХ РОБІТ НА ТЕМУ «ЯКБИ Я СТАВ МЕРОМ»

З метою залучення молоді до вирішення питань місцевого самоврядування, сприяння розвитку ініціативи та формування патріотичного ставлення до «малої батьківщини» - рідного міста та людей, які в них живуть, Менська міська рада оголошує II Міський конкурс  творчих робіт на тему «Якби я став мером».
Конкурс розпочинається з 18 квітня. Пропонуємо молоді Менської ОТГ взяти участь та підготувати творчо-креативний план , що мають суттєве значення для розвитку Менської ОТГ та розкрити певні кроки вирішення проблем як у віршах, малюнках, доповідях, так і проектах.   Ідея, зазначена в роботі, має бути реальною для виконання та спрямована на поліпшення життя громади, її добробуту та проведення соціально-економічних перетворень у місті.

Критерії, за якими обиратимуть переможця:

  • творчий підхід до висвітлення теми, повнота її розкриття;
  • грамотність та мовленнєве багатство, використання додаткових матеріалів;
  • нестандартне вирішення проблем місцевого самоврядування;
  • охайність роботи.

До участі в конкурсі допускаються роботи у друкованому та письмовому варіанті обсягом не більше двох-трьох сторінок. Учасник конкурсу повинен подати роботу до приймальні Менської міської ради, за адресо. м.Мена, вул. С Титаренка 7 до 06 травня, обов'язково вказавши своє прізвище, ім'я, вік, клас, найменування закладу освіти, номер телефону, місто проживання.
Результати конкурсу будуть оголошені в травні 2019 року. Переможців буде визначено у 3-ьох вікових категоріях .
Переможці конкурсу отримають подарунки від міського голови Геннадія Примакова.
За додатковою інформацією можна звернутися за телефоном: 2-16-41

17 квітня 2019
back