back

БЕЗРОБІТНИХ ЗАПРОСИЛИ НА РОБОТУ ПЕКАРЯМИ

Нещодавно у Менській районній філії безробітним громадянам презентували нове підприємство по виготовленню хліба та хлібобулочних виробів.

          Один із засновників підприємства Василь Кондаков розповів присутнім про ідею створення міні – пекарні. «Від настоятеля греко-католицької церкви у Мені отця Романа ми дізналися про стародавні монастирські рецепти випікання хліба. З його допомогою ми об’їхали багато монастирів Західної України, де з нами поділилися рецептами та секретами, а також навчили випікати монастирський хліб» - повідомив Василь Кондаков.

          Це невелика пекарня, де розміщено цех для випікання хліба, приміщення магазину, кімнати для персоналу та директора.

          Планується випікати до 30-ти видів хліба та хлібобулочних виробів до 2 тисяч одиниць на день. Будуть випікати соціальні сорти хліба, а також новаторську продукцію. Всі інгредієнти для випікання хліба – це натуральні продукти, без розпушувачів, барвників чи консервантів. Планується відкриття перкані до свята Пасхи.

          Роботу підприємства будуть забезпечувати спочатку 2 зміни, а пізніше 3 по 3 працівники. Василь Кондаков розповів присутнім про умови роботи та вимоги до працівників, рівень заробітної плати. Наразі підприємству на роботу потрібні пекарі. Як зазначив Василь Кондаков навчитися пекарському мистецтву не складно, аби було бажання. За підсумками заходу шість безробітних громадян зголосилися пройти співбесіду з роботодавцем. За більш детальною інформацією можна звернутися до районної філії або безпосередньо на підприємство.

 

 

 

 

16 квітня 2019
back