back

СВЯТО КРАСИ ТА ГРАЦІЇ!

 

Цієї суботи Менський будинок культури обернувся на царство краси та грації. Адже саме тут відбувся щорічний конкурс «Красуня Менщини - 2019». Учасницями конкурсу були: Катерина Ілляшик, Таліна Дудко, Валерія Майстренко, Тетяна Гайдай, Катерина Бородавко, Софія Маринченко, Аліна Буцан, Анастасія Ковтун та Анастасія Адруг.

У нелегких випробуваннях конкурсу перемогу здобула та стала красунею Менщини – 2019 Катерина Ілляшик, Віце-Міс - Валерія Майстренко, Міс Глядацьких симпатій - Софія Маринченко. У номінації Міс – Інтелект - Таліна Дудко, Міс - Грація – Катерина Бородавко, Міс – Фантазія - Тетяна Гайдай, Міс - Талант – Аліна Буцан, Міс – Натхнення – Анастасія Ковтун, Міс – Елегантність – Анастасія Адруг.

Було складним завданням – визначення переможниці, адже всі красуні були варті цього титулу.
Усі конкурсантки були нагороджені подарунками від спонсорів, Красуня Менщини -2019, Віце — Міс та Міс Глядацьких симпатій отримали подарунки від Торгового дому «Sova».

Організаторами даного заходу були Менська міська рада та Відділ культури Менської міської ради.
За підтримку та надану можливість гідно провести захід, особливо висловлюємо подяку міському голові Геннадію Примакову.

Щиро дякуємо учасницям конкурсу та їх батькам, а також наставникам учасниць Вікторії Кулагіній та Мальвіні Лінчевський.

Дякуємо членам журі, які оцінювали виступи конкурсанток, а саме: Оксані Гапон, Станіславу Таргонському, Оксані Скоробагатько, Тетяні Ісаковій, Карині Шитіковій та Юрію Стальниченку.
Окрема подяка ведучим акторам Чернігівського драматичного театру ім. Т.Г. Шевченка Євгену Бондарю та Олександру Монастирському, які натхненно супроводжували свято.

Дякуємо КЗ «Менський краєзнавчий музей ім. В.Покотила» та КЗ «Менська публічна бібліотека» за підготовку виставки автентичного жіночого вбрання та літературного фотосалону;
Висловлюємо подяку КЗ Центр культури та дозвілля молоді» за відео- та музичний супровід модного показу. МЕМ за організацію та підтримку учасниць.

На слова подяки за виконану творчу роботу і гідний рівень заходу заслуговує колектив КЗ «Менський будинок культури».

Щиро дякуємо колективам, які своїми танцювально-акробатичними номерами прикрасили захід: хореографічно – цирковому колективу «Фієста» та його керівнику Анжелі Цигипі, цирковому колективу «Юність» та його керівнику Вероніці Бур, ансамблю «Перлина» та його керівнику Олені Шумейко та ансамблю «Калинонька» та його керівнику Галині Фесюн за підготовку показу мод.

Щира подяка всім благодійникам та партнерам:
КЗ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Менської міської ради за пошиття куліси,
КЗ «Менакомунпослуга» Менської міської ради за виготовлення подіуму;
Дякуємо нашим постійним спонсорам:

ДП «Зернятко»
ТОВ «Мена- Авангард»
ФГ "Бутенко"
ТОВ «Нептун»
Карині Шитіковій.
Салон «Таіс», Салон «Віва-стиль», «мейкап» Людмилі Горовій та Дарині Песоцькій.

Інформація відділу культури Менської об'єднаної територіальної громади.

 

 

 

 

 
 
15 квітня 2019
back