back

ВІДБУЛОСЯ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ЗАХИСТУ ПРАВ ДИТИНИ

Сьогодні під головуванням заступника міського голови Максима Гайдукевича відбулося  чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини при Менській міській раді.

На засіданні були розглянуті питання щодо прав дітей, які не завжди мають сприятливі умови життя та розвитку своїх здібностей та талантів.

           На порядку денному було розглянуто 9 питань. Двоє з них були перенесені з попереднього засідання, для збору уточнюючої інформації про відповідачів. Інші питання стосувалися:

        - про визначення порядку спілкування жителя с. Городище зі своїм малолітнім сином, який мешкає разом з матір’ю в м. Мена;

- про надання висновку про доцільність позбавлення батьківських прав жителя Житомирської області відносно малолітнього мешканця м. Мена;

       - два питання про вчинення правочинів дарування нерухомого майна, право користування яким мають малолітні діти;

       -  два питання стосувалися стану виконання батьківських обов’язків жителькою с. Остапівка щодо своєї малолітньої доньки та жителів с. Дягова щодо чотирьох своїх малолітніх дітей.

          Також було заслухано пояснення жительки с. Куковичі, яка не реагуючи на попередження неналежно виконувала свої батьківські обов’язки в результаті чого малолітні діти були вилучені з сім’ї та тимчасово влаштовані до дитячого відділення районної лікарні.

Всі питання були детально вивчені службою у справах дітей. Під час проведення засідання члени комісії ознайомилися з усіма наявними документи по заявлених справах, що потребували свого вирішення, заслухано громадян, яких було запрошено для вирішення питань по суті.

По закінченню обговорення по кожному питанню винесено рішення та надано рекомендації та висновки.

 

 

04 квітня 2019
back