back

НАРАДА ДИРЕКТОРІВ ВІДДІЛУ ОСВІТИ

         21 березня 2019 року в приміщенні Менської міської ради відділом освіти Менської ОТГ, під керівництвом заступника начальника відділу освіти В.Л.Люшиної, проведена нарада за участю керівників закладів освіти на тему: «Виявлення та розвиток обдарованих та здібних дітей – одна з пріоритетних компетентностей Концепції Нової української школи».

         Методист методичного кабінету відділу освіти В.В. Кузьомка детально розповіла про результативність участі учнів закладів загальної середньої освіти Менської ОТГ в обласному етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних дисциплін та Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України. Приємно відмітити, що в поточному навчальному році наші учасники здобули 28 дипломів. П’ять дипломантів обласних етапів олімпіад та два  Всеукраїнського конкурсу-захисту МАН захищатимуть честь Чернігівщини вже на заключних етапах даних змагань.

         С.Є.Хоменко, методист методичного кабінету відділу освіти докладно розповіла про стан роботи із забезпечення та збереження бібліотечних фондів підручників та розвитку читацьких інтересів школярів.

         Провідним спеціалістом відділу освіти С.В. Федорченко, висвітлено питання про організацію завершення 2018-2019 н.р. в закладах загальної середньої освіти Менської ОТГ та порядок проведення державної підсумкової атестації.

         Також в ході наради були розглянуті інші робочі питання – замовлення підручників для 6 класу, проведення зонального етапу Всеукраїнської учнівської військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») та інші.

         В підсумку В.Л.Люшина нагадала всім про весняні канікули і повідомила, що ерудованих учнів-дипломантів та їх наставників вищезгаданих учнівських змагань чекаємо 27 березня на святковому концерті «Зірковий олімп». 

 

22 березня 2019
back