back

СТРАТЕГІЯ РОЗВИТКУ МЕНСЬКОЇ ОТГ, ЯК ЕЛЕМЕНТ РОЗВИТКУ ЧЕРНІГІВЩИНИ

Вчора, в місті Чернігів відбулася конференція на тему «Цілі сталого розвитку та Чернігівщина: локальні рішення глобальних проблем», що була ініційована ПРООН в Украіні, партнерами заходу виступили Чернігівська ОДА, Чернігівська обласна рада та Чернігівський державний технологічний університет.

Під час згаданої конференції, її учасники обговорили 17 цілей сталого розвитку Чернігівського краю, що увійшли до списку Глобальних цілей сталого розвитку. 

Секретар Менської міської ради Юрій Стальниченко прийняв участь в конференції, та під час першої панельної дискусії "Регіональний та місцевий розвиток у фокусі досягнення цілей сталого розвитку, виступив із презентацією "Стратегічні напрямки розвитку Менської міської об'єднаної громади в розрізі Глобальних цілей розвитку ООН". Під час своєї своєї доповіді, Юрій Валерійович ознайомив учасників конференції із стратегічними та операційними цілями Стратегії розвитку нашої громади, а також детальніше розповів про заплановані заходи, реалізація яких, дасть позитивний ефект для розвитку не тільки Менської громади, а й Чернігівського регіону вцілому.

15 березня 2019
back