back

ПРО БЛАГОУСТРІЙ МІСТА

Навіть за дуже несприятливих погодних умов, працівники комунального підприємства “Менакомунпослуга” працюють для покращення благоустрою нашого міста.
Бригада працівників підприємства працює на одному з віддалених мікрорайонів Мени, де зачищає колишнє русло річки від чагарників та аварійних дерев. Для подрібнення гілок використовується спеціальний мобільний пристрій та новий трактор, придбаний міською радою для потреб комунального підприємства.

Майстер підприємства Любов Харькова займається покращенням благоустрою нашого міста вже 12 років. І в самому підприємстві працює з дня його заснування.  Любов Миколаївна - жінка з твердим характером. Вона вільно керує бригадою чоловіків, навіть тих, хто на підприємстві за рішенням суду виконує громадські роботи.  Вона і сама роботи не цурається, подаючи приклад своєму колективу.

Бригада електриків проводить ремонтні роботи ліній електропередач, виконує демонтаж старих світильників вуличного освітлення та силових кабелів.

У дворі підприємства в робочий час не людно. Всі бригади та техніка працюють по місту у різних його куточках. Лише декілька працівників займаються підготовкою піщано-соляної суміші, якою посипають тротуари міста.  

Також тут можна побачити склад вторсировини - скла, та поліетилену, який розфасовано по мішках та євробагах. За словами директора КП “Менакомунпослуга” Романа Минця, наразі існує проблема транспортування склотари, адже приймальники менше, ніж сорок тонн забирати не бажають. А за поліетилен підприємство виручаює небагато, враховуючи його низьку вагу та великі габарити.

Чекає свого часу футбольне поле, яке було придбано менською міською радою для гімназії, яке знаходиться на території КП. Найближчим часом розпочнуться тендерні роботи з пошуку виконавця робіт по його монтажу.

В найближчих планах підприємства-придбати сучасний робочий одяг та засоби індивідуального захисту для працівників.

 

 

21 лютого 2019
back