back

ВЗАЄМОДІЯ СЛУЖБИ ЗАЙНЯТОСТІ ТА ДЕРЖАВНОЇ ВИКОНАВЧОЇ СЛУЖБИ У НАПРЯМКУ СПРИЯННЯ ВИКОНАННЯ ОБОВ'ЯЗКУ ПЕРЕД ДІТЬМИ

В рамках реалізації положень Меморандуму про співробітництво між Державною службою зайнятості (Центральним апаратом) та Міністерством юстиції України директор Менської районної філії Чернігівського ОЦЗ Тамара Кот провела робочу зустріч з керівником державної виконавчої служби району Євгенієм Мішенком.

          Метою зустрічі стало обговорено напрямів та заходів взаємодії, щодо  сприяння зайнятості боржників з виплати аліментів та інших осіб, які мають майнові зобов’язання за рішенням суду.

          Одним з таких напрямів є обмін інформацією про вільні робочі місця (вакансії), зареєстровані в Єдиній інформаційно-аналітичній системі державної служби зайнятості.

          Крім того, в ході зустрічі керівники територіальних підрозділів державної виконавчої служби та служби зайнятості домовилися взаємодіяти у напрямку організації та проведення спільних заходів: семінарів, «Круглих столів» та спільних інформаційних кампаній, а також розміщувати інформацію правороз’яснювального характеру на офіційних Інтернет-ресурсах Сторін, в друкованих та електронних засобах масової інформації.

          Також, директор Філії запевнила, що служба зайнятості зобов’язується забезпечити надання повного комплексу соціальних послуг, в тому числі інформаційних та консультаційних, пов’язаних з працевлаштуванням, послуг щодо пошуку підходящої роботи та сприяння у працевлаштуванні, професійної підготовки або перепідготовки та підвищення кваліфікації, профорієнтації, залучення до громадських та інших робіт тимчасового характеру, з метою сприяння зайнятості таких осіб та повернення їх до активної праці.

         

 

07 лютого 2019
back