back

МЕНА ВІДЗНАЧИЛА ДЕНЬ МІСТА. ФОТО. ВІДЕО.



21 вересня 2013 року наше місто відзначило 947-річний день народження, а також відсвяткувала 70-років з дня визволення міста від німецько-фашистських загарбників та 90-річчя заснування Менського району. Об 11-ій годині на площі, біля центрального парку, жителів та гостей міста привітали  голова Менської РДА Анатолій Соломко,  заступник голови Менської районної ради Віктор Лях, міський голова Федір Фесюн, а також голови територіальних громад Менського району. А творчі колективи району демонстрували своє мистецтво у святковому концерті «З днем народження, місто моє!».

Для менян та гостей, було  підготовлено насичену програму культурно-розважальних заходів на різні смаки та вподобання. Міський голова Федір Фесюн традиційно пригостив всіх бажаючих "Кулішем від мера". В кінотеатрі ім. Б.Хмельницького демонструвався кінофільм «Ати-бати йшли солдати».

За підтримки народного депутата України Олега Ляшка в місті в черговий раз пройшли командні змагання з шахів на "Кубок міста Мена", за участі представників міст Чернігова, Мени, а також Менського, Корюківського, Борзнянського, Сосницького, Щорського, Н.Сіверського  районів, а народний хор ветеранів отримав концертний баян. На стадіоні "Колос" проходили змагання з міні-футболу.

У центральному парку міста протягом дня працювали заклади торгівлі та атракціони для маленьких менян.

На завершення святкувань Менський міський голова Федір Фесюн привітав менян та гостей з нагоди 947-ї річниці міста.

На честь Дня народження міста відбувся святковий феєрверк.

 

 

Переглянути фото- та відео-матеріали:

- фото святкування дня міста ;

- відео святкування дня міста

 частина 1

частина 2

- фото з шахових змагань

 

23 вересня 2013
back