back

ПРИБЕРЕМО МІСТО РАЗОМ

У генеральному прибиранні територій повинні взяти участь всі установи та організації району незалежно від форм власності
Сьогодні в.о. голови райдержадміністрації Володимир Василенко провів засідання районної комісії щодо організації та проведення весняної акції з благоустрою та озеленення «За чисте довкілля». Учасники наради детально обговорили план заходів та організаційні питання по проведенню у районі 12 квітня Дня благоустрою, метою якого є приведення до належного естетичного та санітарного стану прибудинкових територій, дитячих і спортивних майданчиків, парків, скверів та інших об’єктів масового перебування та відпочинку населення. В засіданні приймали участь міський голова Федір Фесюн та заступник міського голови з питань діяльності виконкому Юрій Стальниченко.
У своєму виступі Федір Іванович ознайомив присутніх із планом проведення дня довкілля в місті Мена, який буде проведено в рамках всеукраїнської акції "За чисте довкілля" 12 квітня. Початок заплановано на 08:00 годину.
У підсумку Володимир Улянович наголосив, що у генеральному прибиранні повинні взяти участь всі установи та організації району незалежно від форм власності.


За даними Менської РДА

10 квітня 2014
back