back

ПРО УПОРЯДКУВАННЯ АДРЕСНОГО ГОСПОДАРСТВА В МІСТІ

З метою підготовки міста Мена до Всеукраїнського перепису населення міською радою постійно проводиться перевірка стану адресного господарства. Належний порядок в адресному господарстві є одним із важливих факторів, від якого залежить якість проведення наступних підготовчих робіт, а також забезпечує під час перепису повноту обліку населення.
Житлове господарство, а відповідно і його адресація зазнає постійних змін внаслідок раніше забудованої території, знесення старих та будівництва нових будинків тощо. Для того, щоб стан адресного господарства в місті відповідав діючим стандартам, необхідно, щоб на початку, в кінці і на перехрестях вулиць, майданів, провулків були таблички з назвами, на кожному будинку і квартирі – номерні знаки.


Узагальнені результати відповідної роботи по місту свідчать що переважна більшість будинків не має номерних знаків, по частині вулиць відсутні покажчиків з їх назвами.
Дотримання належного порядку в адресному господарстві міста є одним із важливих факторів, що зумовлює якість складання поквартальних списків будинків, забезпечує повноту обліку населення під час перепису та підготовки до виборів, безпомилково направляє невідкладну допомогу аварійних служб та швидкої медичної допомоги.
Менська міська рада звертається до керівників комунальних підприємств, установ, організацій міста, фізичних осіб-підприємців, об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, житлових кооперативів, жителів приватного сектору з проханням впорядкувати нумерацію належних Вам адміністративних приміщень, будинків і квартир.
Прохання поставитися до цього питання з розумінням, щоб наше місто мало гідний вигляд серед інших міст Чернігівської області.
28 квітня 2014
back