back

ДО 50-РІЧЧЯ МЕНСЬКОЇ МУЗИЧНОЇ ШКОЛИ ЛЕОНІД КУЧМА ПОДАРУВАВ ВИХОВАНЦЯМ БІЛЕ ФОРТЕПІАНО

Вихованка музичної школи Юлія Песоцька виконує на новенькому інструменті музичний твір «Спогад» композитора Л.Шукайло.

До свого 50-річчя Менська музична школа отримала цінний подарунок від екс-президента України Леоніда Даниловича Кучми, який 30 квітня, під час відвідування школи подарував для її вихованців біле фортепіано «Essex» від компанії “Steinway”. Віднині вихованці школи зможуть відточувати свою майстерність гри цьому високоякісному інструменті, який володіє чудовою звуковою палітрою та є одним з найкращих інструментів для навчання.
Супроводжував другого Президента України у його поїздці до Мени заступник голови Чернігівської обласної ради Валентин Мельничук, а зустрічали почесного гостя на менській землі голова районної ради Володимир Невжинський, міський голова Федір Фесюн та заступник голови райдержадміністрації Олександр Мисник. Вихованці та педагоги музичної школи зустріли Леоніда Даниловича смачним "менським" короваєм, та подарували йому навзаєм свої таланти.
Звертаючись до викладачів та учнів школи Леонід Кучма побажав їм високої творчої наснаги, успіхів у праці та навчанні і найголовніше - мирного неба над головою.









Фото з сайту Чернігівської обласної та Менської районної рад

30 квітня 2014
back