back

Менський інклюзивно-ресурсний центр запрошує на заняття усіх дітей, які мають особливі потреби



Наша країна активно впроваджує у життя інклюзивне навчання. Менська ОТГ – одна із перших на Чернігівщині, де створений та забезпечений фахівцями Інклюзивно-ресурсний центр, який готовий до проведення комплексної психолого-педагогічної оцінки дітей з особливими освітніми потребами.

Минулого тижня фахівці Менського інклюзивно-ресурсного центру, який  діє при відділі освіти Менської міської ради, відвідали ясла-садок комбінованого типу «Сонечко» у м. Мена. Тут вони надали фахову консультативно-роз»яснювальну допомогу директору дошкільного закладу  Олені Майстренко, практичному психологу Валентині Лук'яновій, педагогічним працівникам та батькам дітей щодо впровадження інклюзивного навчання в дошкільну освіту. Під час вивчення дітей закладу було виявлено 22 вихованців з особливостями в розвитку. Спеціалістами ІРЦ надані відповідні рекомендації батькам та вихователям щодо особливостей організації надання психолого-педагогічної допомоги таким дітям.

Керівництво та колектив центру запрошують усіх батьків, які мають дітей з особливостями в розвитку для отримання фахової консультації, а також на заняття усіх дітей, яким необхідна корекція окремих порушень, психолого-педагогічна, логопедична допомога, і особливо тих, хто готується іти до школи.

Менський інклюзивно-ресурсний центр розташований у приміщенні Менського опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ст. ім. Т. Г. Шевченка, вул. Чернігівський шлях,11, конт. тел.  – 095 548 48 04.  В центрі працюють такі фахівці: директор, вчитель-дефектолог – Скосир Ольга Олександрівна, вчитель-логопед – Шевчук Юлія Анатоліївна та практичний психолог – Гетьман Сергій Анатолійович. Усі консультації та заняття безкоштовні.
17 травня 2018
back