back

ЖИТЕЛІ МЕНИ СВЯТКУВАЛИ ДЕНЬ ЄВРОПИ



Святкування дня Європи у місті Мена проходило в рамках Троїцького ярмарку 27 травня.

День Європи - свято, що відзначається в країнах Європейського Союзу 9 травня, а також офіційно в Україні щорічно у третю суботу травня з 2003 року. День Європи, разом з єдиною валютою , прапором і гімном, є символом ЄС як політичної сили. В день Європи жителі України відзначають день спільних цінностей, спільної історії всіх націй континенту.

З нагоди святкування дня Європи, до містян звернувся міський голова Геннадій Примаков.  Він висловив висловив впевненість, що Україна обов'язково стане членом великої європейської родини. Підтвердженням цьому є незмінні процеси євроінтеграції, що відбуваються в нашій країні, як на державному так і на місцевому рівнях.

Яскравим прикладом співпраці з європейським союзом є реалізація європейського проекту “Модернізація вуличного освітлення міста Мена”. Про хід реалізації проекту в своїй святковій промові доповів міський голова.

Також він висловив впевненість, що Менська громада не зупиниться на досягнутому, і проект “Модернізація вуличного освітлення міста Мена”- це лише початок євроінтеграційних процесів у громаді.

 
28 травня 2018
back