back

СЕМІНАР НА ТЕМУ "ЕКОЛОГІЧНЕ ВИХОВАННЯ ДІТЕЙ ДОШКІЛЬНОГО ВІКУ"

За інформацією заступника начальника відділу освіти Менської міської ради Люшиної Вікторії Леонідівни 01 червня  2018 року на базі Феськівського закладу дошкільної освіти «Веселка» загального типу Менської міської ради відбулася творча  зустріч педагогічних працівників закладів дошкільної освіти.

В ході  зустрічі   педагоги обговорювали актуальну проблему  «Екологічне виховання дітей дошкільного віку»; ознайомлювалися з досвідом роботи педагогічних працівників  Феськівського ЗДО «Веселка» з даного питання.

До уваги  учасників  творчої зустрічі були запропоновані наступні заходи:

- заняття з екологічного виховання для дітей різновікової групи на тему:  «Щоб земля була у квітах, бережіть природу, діти!», яке провела вихователь Кучеренко Ірина Григорівна. Дітей вчили як любити та оберігати «Матінку природу», як потрібно висаджувати квіти, як і для чого необхідно сортувати побутові відходи, що робити для того, щоб природа відчувала постійну підтримку людини.

- Незабутні враження отримали діти від зустрічі з маленьким курчатком, яке шукало свою маму під час заняття з екологічного виховання для дітей ІІ молодшої групи на тему:  «Як курчатко маму шукало», яке провела вихователь Іллєнко Оксана Анатоліївна.



Педагоги закладів дошкільної освіти ознайомилися з експонатами тематичної виставки робіт з покидькового матеріалу «Друге життя побутових відходів», власноруч створених  педагогом закладу Тищенко Наталією Миколаївною.

Директором дитячого садка Веремій Світланою Миколаївною проведена змістовна робота з педагогічними кадрами, яка проходила у вигляді екологічного марафону на тему «Щедрий голос природи змалку слухаю я».  Екологічний марафон проводився у вигляді змагання між командами до складу яких входили педагоги всіх закладів дошкільної освіти Менської ОТГ.

Начальник відділу освіти

Менської міської ради                                       Ю.М.Мишкін
04 червня 2018
back