back

НАВЧАЛЬНО-ПІЗНАВАЛЬНА ЕКСКУРСІЯ ДО м. ЧЕРНІГІВ

11 червня Менські  діти мали можливість відвідати місто Чернігів. Разом із своїм наставником шкільної радіостудії «Слово» школи імені Т.Г. Шевченка - Гетьман Іриною Федорівною, діти побували в Будинку радіо, де їм продюсер Українського радіо - Чернігівська хвиля, Алла Копиловська розповіла, як проводяться прямі ефіри. Бажаючі змогли розповісти про себе, записати свій голос, а потім прослухати його.



Далі екскурсія продовжилась на Чернігівському телебаченні  - Суспільне мовлення UA. Продюсер Чернігівської філії Національної суспільної  телерадіокомпанії України – Артем Шелковий, який наголосив що всі повинні вивчати англійську мову, яка знадобиться в будь якій професії та Алла Скорик – головний редактор розповіла про історію створення обласного телебачення «Сівер». Також мали змогу познайомитись з менеджером телерадіокомпанії Вадимом Соколюком та іншими працівниками компанії.



Дана екскурсія збіглася з відкриттям міжнародного театрального фестивалю моновистав «Чернігівське відлуння-3», який проходив у Чернігівському обласному академічному музично-драматичному театрі імені Т.Г. Шевченка, тож творча група відправилась на відкриття. Відкрила фестиваль моновистава народної артистки України Тетяни Крижанівської «Елеонора» - сценічна композиція Романа Віктюка і Сергія Проскурні за однойменною п’єсою Гіго Де К’яра .



Цей день пройшов з пізновально-навчальною та виховною користю для кожної дитини. Тож діти та їх наставник щиро вдячні Чернігівської філії Національної суспільної  телерадіокомпанії України за те, що приділили увагу.

 
14 червня 2018
back