back

Вітання міського голови з Днем медичного працівника!

Шановні працівники системи охорони здоров’я!

Прийміть сердечні вітання з нагоди професійного свята — Дня медичного працівника!

Держава поклала на вас особливу місію – збереження здоров’я окремої людини і нації в цілому. Робота медичних працівників пов’язана з найвищим рівнем відповідальності, адже її результат – врятоване здоров’я та життя.

Шановні лікарі, медичні сестри, санітари та ветерани медичної галузі! Ви заслуговуєте на багато теплих та лагідних слів не тільки в день професійного свята, а кожного дня, адже щоденно ви несете варту по захисту нашого здоров’я, щодня рятуєте життя своїх пацієнтів. Це вимагає багато сил, терпіння, вмінь та милосердя. Тому бажаю вам міцного здоров’я, родинного щастя, людської поваги та належної оцінки вашої благородної справи від держави.

Хай життя обдарує вас щасливими моментами і приємними спогадами, усе хороше, що зроблене з душею та натхненням, повертається до вас сторицею, а кожна мить життя радує своєю неповторністю!

Хай досвід і мудрість ветеранів медицини, професіоналізм та відданість обраній професії медиків, які сьогодні працюють на благо здоров’я людини та новаторство і ентузіазм нового покоління медпрацівників стане запорукою успішного розвитку медичної галузі нашої країни та надійною зброєю у боротьбі з хворобами.

Успіхів у вашій справі і гарного настрою.

 

Зі святом Вас!

З найкращими побажаннями,

міський голова                                      Геннадій Примаков
17 червня 2018
back