back

Сьогодні вшанували пам`ять тих, хто загинув на полі битви Другої світової війни



Вшанувати пам’ять загиблих та закатованих у роки війни до обеліска Слави прийшли заступник міського голови з питань діяльності виконкому Менської міської ради Тетяна Вишняк, заступник голови райдержадміністрації Микола Петрушенко, голова районної ветеранської організації Раїса Москальська, ветерани та громадськість міста. Вони поклали квіти та схилили голови у загальнонаціональній хвилині пам'яті за загиблими у тій страшній війні.

До ветеранів Другої світової війни та жителів нашого міста звернулася заступниця міського голови Тетяна Вишняк, яка  зазначила: "22 червня 1941 року трагічною сторінкою увійшло у життя нашого народу. Війна, яка не оминула жодної родини, спричинила незліченні жертви, руїни та спустошення. Гіркі спогади про те лихоліття не полишають нас. Ми та наші нащадки повинні пам'ятати про велич подвигу і жертовність наших співвітчизників."

Сьогодні історія повторюється, коли Україна  втрачає своїх синів та дочок, які з честю захищають незалежність і суверенітет української держави. Мирні громадяни гинуть від рук новоявленого агресора.

Вічна і світла пам’ять загиблим!

Слава Україні! Героям Слава!"



Ветерани Другої світової війни пройшли важкий кривавий шлях, але вистояли і перемогли у нелегкій боротьбі за свободу нашого народу та стали взірцем для молодого покоління.
22 червня 2018
back