back

ПАМ`ЯНІМО ГЕРОЯ УКРАЇНИ СЕРГІЯ ТИТАРЕНКА...

Минають четверті роковини з дня загибелі нашого Героя України — учасника антитерористичної операції  Сергія Титаренка, але біль не вщухає. Біль і сум. Ще не встиг нічого майже. Плани та мрії залишилися нездійсненними. Але і багато встиг, встиг віддати своє молоде життя за нас, за рідних, за своїх побратимів, за всю Україну......

Сергій  загинув 09 серпня 2014 року біля смт. Челюскінець Лутугинського району Луганської області захищаючи територіальну цілісність та незалежність України. Похований 16 серпня 2014 року в Мені.

З квітня 2011 по квітень 2012 року проходив строкову військову службу у збройних силах України в/ч А 3251. За військовою спеціальністю — командир автомобільного відділення. Одержав звання молодшого сержанта.

При проведенні першої хвилі мобілізації був призваний 19 березня 2014 року до лав Збройних Сил України.

З 24 липня брав участь в антитерористичній операції на території Донецької та Луганської областей. Служив старшим навідником 2-го гаубичного самохідно-артилерійського взводу 3-ої гаубичної самохідно-артилерійської батареї гаубичного самохідно-артилерійського дивізіону військової частини В 1688.

Указом Президента України № 270 від 15 травня 2015 року «за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі» нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня .

Нагороджений нагрудним знаком “За оборону Луганського аеропорту” .

В пам’ять про Сергія Титаренка у грудні 2014 року на будівлі Менської загальноосвітньої школи імені                   Т. Г. Шевченка встановлена меморіальна дошка.

Одна з вулиць міста Мени названа іменем Сергія Титаренка.

Герої не вмирають! Вічна їм слава!

 
09 серпня 2018
back