back

В МІСЬКІЙ РАДІ ОБГОВОРИЛИ НАГАЛЬНІ ПИТАННЯ ЛЕГАЛІЗАЦІЇ РОБОЧИХ МІСЦЬ ТА ПРАВИЛЬНОСТІ ОФОРМЛЕННЯ ТРУДОВИХ ВІДНОСИН

Сьогодні в приміщенні Менської міської ради відбувся семінар–нарада для працівників кадрових служб та бухгалтерів підприємств Менщини з питань легалізації робочих місць, офіційного працевлаштування людей, правильності оформлення цивільно-правових відносин та штрафних санкцій за неоформлених працівників.

У заході взяли участь секретар Менської міської ради Юрій Стальниченко, головний державний інспектор відділу з питань праці Управління Держпраці в Чернігівській області Оксана Карабан, директор Менської районної філії Чернігівського обласного центру зайнятості Тамара Кот.

В ході семінару було обговорено питання щодо загальних вимог трудового законодавства, правильності оформлення цивільно-правових договорів, негативних наслідків неоформлених трудових відносин з працівниками, виплата заробітної плати в «конвертах» та її впливу на розмір пенсійного забезпечення в подальшому.

Окрім того, роботодавців було проінформовано і про типові порушення в трудовому законодавсті та накладення фінансових санкцій на юридичних і фізичних осіб за такі порушення, їх розміри.
05 вересня 2018
back