back

ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ПРИБИРАННЯ У МЕНСЬКІЙ ГРОМАДІ!






Відмічай у своєму календарі дату 15 вересня 2018 р. та долучайся до мільйонів, які будуть робити світ комфортнішим для життя. Ми запрошуємо еко-свідомих людей присвятити кілька годин очищенню свого міста, селища та села .






15 вересня 2018 року у Всесвітній день прибирання 150 країн згуртуються заради однієї позитивної зміни – чистого світу. Якщо коротко – нам є справа до сміття просто тому, що ми більше не можемо собі дозволити ним не цікавитися.

У рамках World Cleanup day в Україні запланована найбільша екологічна спільна медитація, прибирання лісо-паркових зон з сортуванням відходів.

Якщо ти також віриш в наш план зробити світ чистим, знаєш, що ця зміна неминуча, ДОЛУЧИСЬ ДО АКЦІЇ. Стань частиною світової Еко історії!

Менська міська рада запрошує всіх долучитися до акції.

15 вересня 2018 р. в смт. Макошино вже попередньо заплановані заходи щодо прибирання узбіч дорогою до Макошино. Шановні жителі смт. Макошино, всі небайдужі, а також водії, які будуть проїзджати в цей день цією дорогою, просимо Вас долучитися до прибирання, зробивши чистішим селище.






06 вересня 2018
back