back

ВІДБУЛАСЯ ЧЕРГОВА РОБОЧА ЗУСТРІЧ З МЕРОМ МІСТА

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

06 вересня 2018 року відбулася чергова робоча зустріч директора Менської районної філії Чернігівського ОЦЗ Тамари Кот та Менського міського голови Геннадія Примакова.

Метою зустрічі стало обговорення питання щодо можливості залучення коштів місцевого бюджету на створення нових робочих місць, в тому числі на розвиток малого і середнього бізнесу.

Тамара Кот повідомила, що Державна служба зайнятості в рамках Національної програми сприяння розвитку малого і середнього підприємництва в Україні здійснює заходи по залученню до підприємницької діяльності безробітних, в першу чергу осіб, з числа учасників антитерористичної операції, осіб з інвалідністю, внутрішньо-переміщених осіб, членів малозабезпечених сімей та інших соціально вразливих категорій населення, які зареєстровані в центрі зайнятості та за відсутності підходящої роботи для них бажають започаткувати власну справу.

Як повідомив Геннадій Примаков, на жаль у програмі розвитку Менської об’єднаної територіальної громади на 2018 рік кошти на створення нових робочих місць, в тому числі на розвиток малого і середнього бізнесу не передбачені та пообіцяв врахувати дане питання під час розробки програми розвитку Менської громади на 2019 рік.
07 вересня 2018
back