back

ПОЧАТКОВІ ШКОЛИ МЕНСЬКОЇ ОТГ ПОСТУПОВО ОТРИМУЮТЬ НОВІ ЗАСОБИ ДЛЯ НАВЧАННЯ ТА ОБЛАДНЕННЯ

На сьогоднішній день Перелік обладнання для початкових класів повинно відповідати Концепції Нової української школи у загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно вимог Наказу №137 від 13.02.2018 МОНУ "Про затвердження Примірного переліку засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для навчальних кабінетів початкової школи" і роспорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016р. №988-р "Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти "Нова українська школа на період до 2029р."

За для забезпечення всіх стандартів та покращення оснащення шкіл, сьогодні заступник міського голови Тетяна Вишняк разом із начальником відділу освіти Менської ОТГ Юрієм Мишкіним  вручили директору опорного закладу загальної середньої освіти ім. Т.Г. Шевченка І-ІІІ ступенів Василю Дмитренку, директору Менської гімназії  Михайлу Кадушку та директору  Макошинського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Наталії Канавець нове приладдя для  початкових шкіл нашої громади засоби навчання та обладнання, які необхідні для навчального процесу «Нової української школи», а саме, мультимедійні дошки, проектори, ноутбуки та інше.

Ми впевнені, що оснащення шкіл новими сучасними комп’ютерними та мультимедійними засобами не тільки  підвищить якість навчально-виховного процесу, управлінської діяльності, забезпечить перехід до якісно нових інформаційно комунікаційних технологій а й  покращить використання ресурсів школи, як того вимагає модель громадсько активної школи,  для всіх жителів громади.
14 вересня 2018
back