back

НА ФІНАЛЬНІЙ СТАДІЇ

Добігає кінця термін реалізації Європейського проекту “Модернізація освітлення міста Мена”. До завершення проекту датованим двадцять п'ятим вересням 2018 року буде змонтовано всі 1400 світильники, які передбачені профінансованим Євросоюзом проектом.

Станом на 17 вересня виконано близько 95 відсотків робіт по монтажу сучасних LED світильників. Ведуться монтажні роботи по КТП 212 . Це остання КТП на якій буде встановлено світильники в рамках проекту.

Після завершення терміну проекту розпочнуться пусконалаго́джувальні робо́ти та тестування сучасної системи освітлення міста Мена. Ці роботи триватимуть близько одного календарного місяця.

Пусконалаго́джувальні робо́ти є ключовим етапом введення змонтованого обладнання у безпечну експлуатацію. Вони охоплюють перевірку, налаштування і випробовування обладнання з метою забезпечення усіх параметрів і режимів, заданих проектом. Ці роботи є експертною оцінкою виконаних монтажних робіт.

Вибачаємось за тимчасові незручності, та просимо громаду з розумінням ставитись до можливих тимчасових незручностей, а саме – відключенням електроенергії на час монтажу обладнання, тестування.  Тимчасової відсутності вуличного освітлення на окремих ділянках.

На цій стадії робіт нам дуже важливо знати реальні потреби громади, тому просимо максимально точно та чесно надавати інформацію про стан освітлення на вашій вулиці, а також не забувайте про зауваження та пропозиції.

Посилання на форму голосування, зауважень та пропозицій:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfHk8ONT4KIzSz-8QLiKUyXhQjz-YbxYseegMmkf39ikkTR7A/viewform

Тільки спільними і активними зусиллями можемо змінити світ на краще. Все буде добре!

Більше актуальної інформації на нашій сторінці у соціальній мережі https://www.facebook.com/Light.Ukraine.Mena/.

Спеціаліст з комунікацій проекту                                           Крицький Сергій

 
18 вересня 2018
back