back

Допомагаємо здійснювати мрії!

Робота продавця, насправді, цікава й багатогранна. На перший погляд, у ній немає нічого складного. Проте, щодня слід бути готовим до зустрічі з клієнтами з різними характерами й уподобаннями, вміти презентувати свій продукт.

Яскравим прикладом успішного працевлаштування за професією продавець продовольчих товарів є історія пошуку роботи Шопіної Тетяни. Тетяна переїхала до Мени з Луганської області та звернулась у пошуках роботи до Менської районної філії Чернігівського обласного центру зайнятост. Фахівці служби зайнятості ознайомили її з наявними вакансіями та розповіли про перспективи і можливі варіанти працевлаштування. Активна, цілеспрямована, дисциплінована, добросовісна, відповідальна - так зарекомендувала себе Тетяна в період перебування на обліку. Брала участь у семінарах та тренінгах, дотримувалась всіх рекомендацій спеціалістів.

Тетяна знайшла своє покликання і сьогодні вона продавець кондитерських виробів у ФОП Лавренко Ю. М.

Отож, професійний та кропіткий підхід фахівців служби зайнятості, сприяє тому, що колишні безробітні з числа вимушено переміщених осіб мають можливість швидко знайти роботу своєї мрії.

 

17 листопада 2020
back