back

У середу, 19 листопада 2020 року, об 11.00 стартує вебінар на тему: «Законодавчі зміни у період карантину. Їх наслідки для бізнесу»

Вебінар організовано в рамках виконання обласної Програми розвитку малого і середнього підприємництва на 2017 2020 роки з метою забезпечення реалізації державної політики щодо розвитку малого і середнього підприємництва, створення сприятливих умов для ефективного функціонування бізнес-середовища (Програмою передбачені заходи щодо інформаційної та консультаційної підтримки суб’єктів бізнесу та осіб, які бажають розпочати власну справу)

Захід відбудеться за участі представників:

- Головного управління ДПС України у Чернігівській області;

- Чернігівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги;

- Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області;

- Державної організації «Регіональний фонд підтримки підприємництва по Чернігівській області».

Тим, кого зацікавила ця інформація, потрібно надати інформацію щодо участі в зазначеному заході до 15.00 17 листопада 2020 року на електронну адресу Державної організації «Регіональний фонд підтримки підприємництва по Чернігівській області»: [email protected] (контактна особа – Фінюк Марія, моб. телефон: 067 524 36 65). 

Для участі необхідно буде перейти за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=fDxItSHmQ0M у зазначений час в день проведення заходу, а за відсутності такої можливості даний вебінар можна переглянути пізніше у запису.

Участь у заході безкоштовна.

16 листопада 2020
back