back

Контактних осіб – понад дві сотні

За інформацією медичного директора КНП «Менський центр первинної медико-санітарної допомоги» Наталії Росомахи, нині в районі амбулаторно лікується 141 хворий на COVID-19. У розрізі по населених пунктах ситуація сьогодні виглядає наступним чином:

Мена – 89 осіб;

Березна – 12;

Величківка – 1;

Ушня – 6;

Феськівка – 2;

Данилівка – 2;

Локнисте – 9;

Куковичі – 6;

Дягова – 6;

Волосківці – 1;

Городище – 1;

Покровське – 2;

Киселівка – 3,

Степанівка – 1.

За останніми даними, одужало 10 пацієнтів.

За минулу добу коронавірус в Україні виявили у 8687 осіб, зафіксовано 115 летальних випадків, 2277 пацієнтів одужали. Про це свідчать дані Міністерства охорони здоров’я станом на ранок понеділка, 9 листопада. Добовий показник захворюваності традиційно знизився після вихідних, але залишається на високому рівні.

За даними Управління охорони здоров'я Чернігівської ОДА, станом на 8 листопада зафіксовано 145 нових випадків підтвердженого діагнозу інфікування на COVID-19.

Медики наполегливо нагадують: бажаючи врятувати здоров'я чи навіть життя власне та своїх близьких, неухильно дотримуйтеся карантинних вимог! У людних місцях носіть захисну маску, пам'ятайте про соціальну дистанцію, намагайтеся без крайньої потреби не відвідувати місця масового скупчення, використовуйте антисептики, бережіть себе та своїх рідних, дбайте про оточуючих.

09 листопада 2020
back