back

Поки дружина з дитиною в лікарні, чоловік і батько "пустився берега"...

Сьогодні на черговому засіданні комісії з питань захисту прав дитини при Менській міській раді під головуванням міського голови Геннадія Примакова були розглянуті питання щодо прав дітей, які не завжди мають сприятливі умови для життя, навчання та розвитку.

Найбільшу увагу привернули питання стану виконання батьківських обов’язків жителем  Кукович відносно трьох його дітей у той час, коли  їхня дружина та мати перебуває з четвертою дитиною в лікарні. Також учасники засідання розглянули питання про жительку Мени стосовно трьох її малолітніх дітей та жительки Феськівки щодо її малолітньої дитини.

Два питання стосувалися захисту житлових та майнових прав неповнолітніх мешканців Мени та Макошине.

Повторно розглядалося питання можливості поновлення батьківських прав жительки Осьмаків відносно двох її малолітніх дітей.

Було розглянуто і заяву жительки Чернігова про постановку її підопічної дитини (уродженки Блистови) на квартирний облік.

Члени комісії також переглянули та затвердили індивідуальні плани двох дітей-сиріт, які перебувають на первинному обліку служби у справах дітей.

За результатами засідання по всіх питаннях комісією прийняті конструктивні та виважені рішення в інтересах дітей і взяті на контроль до їх повного виконання.

16 вересня 2020
back