back

З Днем знань і початком нового навчального року!

Дорогі учні! Шановні вчителі та батьки!

Щиро вітаю вас із традиційним вересневим святом – Днем знань.

Перше вересня – завжди особливий і хвилюючий момент для кожного із нас: і для першокласників, які вперше переступають поріг школи, і для одинадцятикласників, для яких цей навчальний рік стане останнім. І для батьків, які хвилюються не менш, ніж учні, і для вчителів, які щоденно віддають свої знання, навчають та виховують.

Розпочинається новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової і часто нелегкої дороги – дороги до знань, до нових звершень. У цей святковий день від всієї душі хочеться побажати усім учням успіхів у навчальному процесі, гарних оцінок, цікавих занять, вірних товаришів. Нехай світлим, радісним і плідним буде кожен ваш день, кожен крок. Ростіть здоровими, досягайте високих результатів у навчанні, будьте активними у громадському житті.

Щира вдячність вам, дорогі вчителі, за самовіддану працю, за тепло ваших сердець та ваш внесок у розвиток підростаючого покоління, за яким стоїть майбутнє нашої держави. Натхнення вам, мудрості і терпіння в нелегкій справі навчання та виховання підростаючого покоління.

Зі святом вас – із Днем знань! З початком нового навчального року! 

 

Менський міський голова Геннадій ПРИМАКОВ                            

01 вересня 2020
back