back

«Позбався зайвого!» І покращуй довкілля

 

Бажаєте взяти участь у екофорумі та зустріти схід сонця на повітряній кулі? Тоді беріть участь у форумі. Professional Association of Ecologists of Ukraine (ПАЕУ) та Національний центр сталого розвитку ініціює Всеукраїнський ECOFORUM -2020 «The European Green Deal: виклики для України. Кругова економіка», котрий відбудеться 25 вересня за сприяння Переяславської міської ради та міського голови Переяслава.

Україні вже зараз варто брати до уваги нову стратегію ЄС та прискорюватися у питанні підвищення енергоефективності та циркулярності економіки. Шляхом розробки і подальшого впровадження інноваційних бізнес-моделей можна буде гарантувати, що технічні та біологічні матеріали продовжать активно «брати участь» в економіці, але цінні запаси і природні ресурси будуть збережені. Ці та інші питання природоохоронної тематики будуть розглядатися на форумі, основними завданнями якого є:

  • обговорення важливості та механізмів реалізації Нової зеленої угоди ЄС та ii значення для України;
  •  визначення орієнтирів вдосконалення державної політики у сфері поводження з охороною атмосферного повітря, водних ресурсів, промисловими відходами;
  • ознайомлення з можливостями для ОТГ у сфері покращення якості довкілля;
  • окреслення рішень основних екологічних проблем України у 2020 році;
  • формування умов для відкритого діалогу між владою, суспільством і бізнесом.  

Kpiм того, 26 вересня у м. Переяслав заплановано челендж «Позбався зайвого!» Всі учасники форуму матимуть можливість зустріти схід сонця на повітряних кулях.

До участі у форумі запрошують, зокрема, представників комітету ВР з питань екологічної політики та природокористування; Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів; Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України; голови ОТГ; природоохоронних департаментів ОДА; галузевих Асоціацій; представників міжнародних структур та фондів; керівників підприємств, природоохоронних та інженерних служб.

 

Детальніше: https://cutt.ly/wfe6aK1

 

 

28 серпня 2020
back