back

Опитування в розпалі

Активно триває анкетування в рамках проєкту «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) , який реалізується Агентством США  з міжнародного розвитку, – з метою з’ясувати думки жителів щодо змін, яких потребує громада. Щодня до опитування долучаються все ширші верстви населення Менської громади.

Зокрема, під час проведення Антикорупційного Лікбезу у Менській міській раді представники громадської організації Центр «Доброчин» також провели анкетування жителів міста та дізналися їхні думки щодо змін, яких потребує громада.

«Віримо, з об'єднанням зусиль із менянами, саме Менською громадою, з якою ми співпрацюємо вже більше восьми років у різноманітних проектах, вона розпочне свою дворічну співпрацю з USAID і програмою DOBRE, – зауважив  голова правління  Чернігівського Центру Прав Людини Олександр Підгорний. – І впевнені, жити в Менській громаді буде ДОБРЕ. Тож, дорогі жителі Менської громади, пропонуємо вам долучитися до процесу анкетування, відповівши на короткі 11 запитань, які вам зададуть волонтери, або пройшовши онлайн-опитування #DOBRE!»

Керівник спортивно-оздоровчого гуртка STRONG-MENA  Сергій Таратухін є активним у своїй громадській позиції, минулого року їх проект STRONG-MENA, став одним із проектів-переможців Громадського бюджету Менської громади. Тож він свідомо підтримав ініціативу участі Менської міської ради в програмі #USAID #DOBRE і провів анкетування серед відвідувачів спортивного клубу. Сергій Таратухін  упевнений, що «Спорт – #DOBRE!», «Жити в Менській громаді – #DOBRE»!

Оперативно підключилися до участі в анкетуванні у міських школах:

 

Нагадуємо і наголошуємо: ми маємо шанси стати однією зі 100 громад України, які співпрацюватимуть з проєктом «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), який реалізується Агентством США з міжнародного розвитку!

І звертаємося до жителів громади: у вас ще є час пройти анкетування за посиланням:

 https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScPZcI8jEUAZb_a5yCCYULVJPL_PfEEzvTPAj0TzTBBPsMW8A/viewform

Голосування триватиме до 10 години 25 серпня 2020 року.

Жити в Мені – DOBRE!

 

21 серпня 2020
back