back

Сьогодні День народження відзначає сильний керівник, хороший друг і відповідальний партнер Менської громади – генеральний директор ТОВ «Мена–Авангард» Олександр Биков

Очолюване ним підприємство – потужний виробник сільськогосподарської продукції, господарство, котре дає роботу понад трьом сотням працівників. ТОВ займається також молочним скотарством і вирощуванням зернових. Земельний банк господарства на сьогодні становить 7000 га, а в найближчі місяці планується розширити його до 8000 га.

З кожним роком товариство нарощує площі під сільськогосподарськими культурами та закуповує селекційні сорти з високим потенціалом. Завдяки злагодженій роботі працівників підприємства, оренді сторонньої техніки урожай збирається у максимально короткі строки та з мінімальними втратами.

Тож ми пишаємося співпрацею та партнерством із такою потужною фірмою!

Нехай оптимізм і життєва енергія рухають Ваші плани, Олександре Миколайовичу, до реалізації, людська довіра і підтримка близьких супроводжують протягом усього життєвого шляху. Сил Вам, терпіння і міцного здоров’я, аби разом ми здолали усі перешкоди і змогли досягти поставлених цілей!

Тож щиро вітаємо! Успіхів Вам у роботі і подальшого професійного розвитку!

Менський міський голова Геннадій Примаков, виконавчий комітет і депутатський корпус Менської міської ради.

20 серпня 2020
back