back

У Мені на Алеї Героїв вшанували пам’ять воїнів-земляків, загиблих у зоні АТО

Минають шості роковини з дня загибелі учасників антитерористичної операції Олександра Уткіна та Максима Андрейченка, чотири роки тому від тяжкого поранення помер Олександр Ільчишин... Світлу пам’ять полеглих у неоголошеній війні солдатів, наших воїнів-Героїв, котрі склали свої світлі молоді голови на полях АТО за нашу з вами свободу, за наші незалежність і мирне небо, вшанували сьогодні у Мені. 

Представники Менської міської ради, районної державної адміністрації, рідні, друзі, вчителі хвилиною мовчання, покладеними квітами вшанували світлу пам’ять всіх воїнів-Героїв.

Щирі та теплі слова лунали на адресу захисників України, які віддали свої життя за мир і спокій на рідній землі.

«Вони віддали найдорожче – свої життя! Патріоти, справжні сини України, віддані своїй державі до останнього. Сьогодні ми поклали квіти на їх честь, але пам’ять про їхній подвиг живе у наших серцях кожного дня, не лише під час вшанувальних заходів. І найменше, що ми можемо зробити для них та їхніх рідних, — не втратити країну і національну ідею, заради якої наші земляки склали голови», — сказав міський голова Геннадій Примаков.

Тож пам’ятаймо: Герої не вмирають!

Вічна їм слава!

 
 
 

 

 
 
 
 
20 серпня 2020
back